Hoppning oxer!

Idag stog det hoppning på schemat. Trimmade igenom inför onsdagens clear round och hon kändes väldigt fin faktiskt. Hoppade gärna, bjöd emot allt och vi lyckades till och med hoppa en sån liten grind som man brukar ha under hindrena, fast utan varken hinderstöd eller bommar över. Knepigt första gången sa Hedra! 
 
Iallafall, vi hade satt upp en studs serie, ett galoppsprång och sedan räcke på ena sidan och snett igenom stog en oxer med vattenmatta. Började hoppa fram lite på oxern, vilket gick ganska fint. Hon sprang ifrån mig lite ibland men det är trots allt mycket bättre än vad det har varit innan. Jag är iallafall väldigt nöjd med dagens hopppass, i slutet fick hon hoppa lite högre. Räcket efter serien låg på ca 1m och sedan direkt uupp på oxern som låg på 1,15m. Hoppade oxern en sista gång när vi hade längt den lite så den var ca 1m bred eller något. Riktigt stolt över henne, varför har vi inte hoppat LA ännu liksom? 
 
Emma och Mumin var också med och hoppade, och Mumin var en riktig lite pissmärr och tog varenda chans hon fick att stanna bara för att Emma inte var på henne ända fram tills hon hoppade av, ville känna lite på henne för att se om jag kunde hjälpa henne. Hon var en liten blandning av Hedra och Ringo, Ringo kunde bestämma sig redan när man red an emot ett hinder, han tvärstannade 10m innan hindret och skulle verkligen inte hoppa, medans Hedra rusade som fasen och slängde sig över hindrena innan vi fått ordning på detdär nedrans springandet. Mumin sprang, speciellt när hon inte kände sig säker på att hon skulle hoppa, för att sedan tvärnita. Med en hel del övertalning lyckades även denna lilla ponny hoppa en liten oxer på 1,15m, trots att vi inte hade världens snyggaste stil kanske. Men vad gör det, vi kom ju fatiskt över och hästen kan! Hon har hoppat msv innan så det är verkligen bara dumheter hon håller på med. Dom avslutade passet med en oxer på 1m, stolt Emma kan jag ju bara säga! På onsdag ska dom hoppa 70cm på krk, hoppas att Mumin visar sin fina sida när hon lätt tar sig över allt som kommer i hennes väg, snyggt dessutom! Dom kommer minsann bli farliga på tävlingsbanorna när Mumin slutat tramsa sig. Akta er alla D-ponny ryttare där ute! ;)
 
Video kommer eftersom, jut nu vill datorn inte riktigt samarbeta och kopplar inte ihop sig med mobilen, därav kan jag inte föra över filmerna men jags ka lösa detta på bästa sätt. Ni måste få se vad fint min lilla ponny kan hoppa! ;) 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0