En helg hemma!

Har vart hemma över helhen, träffat familj och gosat med hundarna! Och försökt övertala mamma och Micke att jag ska få ta med mig en av hundarna hit. Dock utan större framsteg :(

Vaknade i panik imorse när jag kom på att det var sköta hästen själv idag, dvs. Jag fick ta ut och in från hagen själv, fixa hö som helgstalltjänsten oftast gör, mocka osv. Så jag slängde mig upp, tvättade lite kläder och sen bar det av. Jag åkte hem under helgen dels för att jag behövde packa ihop lite grejer hemmifrån, tror ni inte vi glömde massa endå? Suck!

Men iallafall! Jag lever, Hedra lever och ja, nu ska jag laga mat! :)

Mys!

Red ut en sväng med Jossan efter skolan, skrittade mest och njöt lite av livet. Hedra blev skodd innan idag, och hovarna var okej. Nu återstår det att se om ryggen släpper, vi ska ta ut en kiropraktor med så att hon får sig en genomgång innan tävlingarna börjar hoppas jag.

Nu är jag äntligen hemkommen efter en dag i farten, det är så skönt att kunna komma hem och andas ut! När jag bott på Höglanda har det varit fullt ös hela tiden, kanske därför vi är uppe alldeles för sent?

Lilla hästen väntar på att Josse ska bli klar :))

Nybliven annebergsbo!

Nu har även jag flyttat neråt i landet igen, nämligen till Anneberg! Nu har vi fått vårat lilla krypin jag och Sandra, men Sandra har flytt landet och sitter på ett plan påväg till Thailand.

Jag åkte dit igårkväll, att säga att man skulle "åka hem" från ett ställe där man bott typ en månad nu, till ett ställe som man vart en gång... Det kändes väldigt knepigt! Men det känns bra, och jag kommer nog trivas bra där! :)
Nu är det nära till stallet och jag bor inte på skolan, dvs. Jag kan göra som jag vill och sköta mitt utan att behöva tänka på vad andra tycker och tänker. Perfekt! :)

Detta är en våldtäckt

..på Sanna, eller ja, hennes blogg i alla fall. Vad gör ni vid tjugo över ett på natten? Jag själv är en hund som gärna snarkar.. eller sover. Men det är nästan samma sak. Nej men inte riktigt, nu ljög jag. Helvete Sandra!!
Men i alla fall, mitt namn är Sandra. Om ni ville veta. 
 
Min vän heter Evelina och är ganska kåt av sig, men ingen bryr sig, för hon är så öppen med det ändå. Just nu sitter hon och läser en sexnovell på min dator, så jag tog Sannas. Skämt åsido. 
 
Vi ska plugga, egentligen, men inte fan går det så jävla bra alltså. #cutforbieber typ. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu, åker till thailand imorgon och behöver packa, men plugga står högre prioriterat på listan, hjälp mig, jag behöver hjälp. Med min psykiska hälsa, eller nä, mentala. Vad är skillnaden? 
 
Jag tycker om Sannas häst Hedra, jag fotade dem idag och tyckte om Hedra stundvis. Men jag äger också ponnyn Celly som Sanna tycker om alldeles för mycket (vilket dock är bra), och hon är världens finaste lilla individ, som är levande då. Man får ju inte glömma det där lilla fåret som klonades en gång i tiden, Polly... eller hette hon molly? I varje fall så gillar jag min häst oerhört mycket... när hon sover.
 
 
Jag hoppas ni gillar långa inlägg, för jag är en riktig novellskrivare. Förutom när det kommer till plugg, då sover jag hellre - intressant? nje! eller jo, lite. 
 
På detta gillar jag att baka, är en väldigt kreativ människa, som oftast gör ugnsbakade pommes - makes sense? Det troddde ni aldrig om mig va?
 
Nu luktar det bränt... Tror Sanna sitter och tänker på om människor med stora näsor kan sova på mage... Ja Sanna, dem kan vända på huvudet och ändå ligga på mage... - eller? Vad vet lilla miss Svanholt?
 
Nu ska jag plugga, tillsammans med Sanna. Sov gott förihelvete, nattinatt! // http://svanholts.blogg.se
 
 
 
 

Piggaste ponnyn i staden!

Efter att Hedra blivit handskrittad fredag och söndag, och vilat (gått dubbelpass i hagen dock) på lördagen så var hon väldigt pigg idag, jag är glad att jag tog på martingallen idag, annars hade huvudet varit ännu mera upp mellan molnen än vad det redan var. Tll en början sprnag hon bara på och protesterade det minsta lilla jag försökte sakta ner, och hon var riktigt stark för en gång skull, det är faktiskt sällan det händer när jag rider dressyr. Men efter lite diskussioner oss emellan och en Hedra som inte gärna ville sätta under höger bakben så blev hon väldigt fin, och då återstog bara nästa steg - Få henne att lugna ner sig och sluta springa. Det löste vi med massor av övergångar, vilket blev bättre och bättre. Dock var hon som sgat väldigt piigg och hade en hel del överenergi, eller om jag red konstigt idag för jag fick ingen riktig inverkan av sitsen riktigt. 
 
Sandra kom ner och fotade lite så jag slänger in lte bilder här! Hon var riktigt fin emellanåt, dock gled sadeln fram väldigt mycket av nåon okänd anlending idag. Imorgon taggar vi gästtränare i hoppning, självklart bilder, och kanske film från det! :) 
 















Min sits kan ju diskuteras emellanåt, men ja.. Hästen är ju söt iallafall! 

Jobba!

Nu är det full rulle, vi ska lämna in vårat halvfärdiga ikväll och det ska redovisas muntligt imorgon. Detta kommerbli spännande! Jobba, jobba, jobba! Hästen ska ridas och sen ska jag massera in liniment, hon är lite öm i ryggen stackaren. Men hon är inte varm i något ben längre! :) innan jag ska rida måste jag dock feta till mig med lite pizza, efter ett pass på gymmet!


Kaos sa jag va?

Dressyrlektionen var som jag mistsänkte, lagom kaos. Vi övade på avdelningsridning, eller vad Anna nu kallade det. Typ ridskoleridning iallafall. Med ca 7-8 hästar i ridhuset och man kunde inte rida och få loss hästen som man ville så blev det väldigt springigt och jobbigt, speciellt eftersom de flesta andra hästarna var storhästar och vi som red ponnyer skulle hålla jämn takt med dom. Men ja, vi lyckades iallafall. Dock kändes hon allmänt oriden så sista 5 min tog jag och gick "undan" och gick på lite volter för att få henne att slappna av och lyssna lite på mig, det blev bättre iallafall.
 
Hedra var lite varm i vänster fram, dock ingen svullnad, så jag försökte endå ta det lugnt och efteråt var det inte så varmt längre, då var dom ganska jämna. Gick ut och sköljde av med kallt vatten, vilket gav snabbt resultat. Efter stalltjänsten var det ytterst lite skillnad på benen, och nu senare på kvällen när jag var nere var det inte heller någon större skillnad. Men jag ska bara gå ut och gå en sväng och sen ska hon få massage imorgon, stackaren var lite öm i ryggen nu på kvällen, kan vara därför hon var som hon var på lektionen. Men som sagt, helgen är bara ut i skogen/whatever inga staket eller väggar iallafall! På måndag får hon gå i paddocken eller ut, och tisdag är det gästträning i hoppning. Då får det inte vara någonting som stoppar oss, jag är grymt taggad! 
 
-Här skulle det varit en bild om inte in dator hade vart påväg att ge upp-
RSS 2.0