Vindarna vänder

Min rygg blir bättre och bättre, mamma får massera in Radital och voltaren varje kväll nu, det är ömt fortfarande och jag väntar med att hoppa upp, för att kunna vara beredd om något händer.

Celly fick longeras igår, hon var en riktigt, riktigt duktig liten ponny igår! Pigg och glad, sprang gärna och att hon haft svårt att fatta galopp, speciellt höger galoppen kunde man inte se alls, hon fattade till och med höger själv och ja. Så duktig ponny!

Hedra får sina små ryck när man longerar så jag longerade henne på dubbel töm igår, hon fick något litet ryck och drog iväg.. Kan ju säga att det gjorde lagom ont i ryggen! Men efter ett tag lugnade hon sig lite och kunde börja sänka huvudet lite i traven, och fattade en lugn galopp när lamporna började släckas i ridhuset så jag var tvungen att lägga ner. Hon ska få gå på tömmen idag igen, hon måste lära sig att balansera mer själv och söka sig mer efter bettet.

Jag ska verkligen försöka lägga in mer tömkörning nu. Nu är det för att jag inte "kan" rida, och hon ska få gå ner lite i träningen och vila. Några veckor i vinter. När ryggen är bättre ska vi ta oss ut mer på spåret och inte bara på småvolter, men det kan jag inte ännu då jag inte vill gå för fort/springa pga. ryggen.

Det kanske blir lite "tömkörning" för Celly idag med. Vi får se!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0